Snelste levering | Op maat gemaakt | Verschillende uitvoeringen | Gratis advies afspraak

Op maat gemaakt Snelle levering Nu gratis verzending Scherpste prijs
Configureren

Nu gratis verzending
Nederland en België

Onze klachtenprocedure

Zonweringzuignap is de leverancier voor slimme zonwering met zuignappen, de beste service is voor ons een prioriteit. Hoewel wij er alles aan doen kan het gebeuren dat je een klacht hebt over een van onze producten of over onze service.

Wij nemen elke klacht serieus. Wij zullen er alles aan doen om de klacht te verhelpen. Uw klacht kan ons helpen om te leren, zodat wij onze website, aanbod en service kunnen verbeteren.

Om dit allemaal te realiseren hebben wij een klachtenprocedure opgesteld. Deze procedure maakt uiteraard geen inbreuk op de wettelijke rechten.

1. Meldt ons de klacht

per e-mail of via het contact formulier:
Meld de klacht (binnen twee weken na levering) per mail. Stuur een mail naar info@zonweringzuignap.com met als onderwerp "klacht" en dan uw “naam”. Zodra wij de klacht hebben ontvangen, sturen we een bevestiging. De klacht direct melden via het contactformulier kan natuurlijk ook.

Natuurlijk geldt hoe beter de klacht omschreven is, des te beter en sneller wij kunnen helpen.

3. Oplossing

Zodra de klacht ontvangen is, gaan wij aan de slag om uit te zoeken wat er is misgegaan. Wij nemen met u contact op uiterlijk binnen drie werkdagen na ontvangst van de klacht. Waar mogelijk zullen wij de klacht direct oplossen.

Toch nog vragen? 

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur op 076 5711648. Of stuur een mail naar info@zonweringzuignap.com . Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. Alvast bedankt dat u uw ervaringen met ons wil delen!

Copyright © Witte Breda